Alla inlägg den 8 januari 2012

Av Britt Näslund - 8 januari 2012 18:15

Denna lång helg har det varit mycket vikt snack.

Började redan på torsdagen när vi var hos Gunilla och Per. Min Syster Berit var ju där med Sigge så det var mycket funderingar om vilken metod som skulle gälla. Då inte för mig utan för Gunilla, Berit och Håkan.

I går var samma gäng här hemma och åt.

Serverade kyckling rullader med ugnsgratinerat potatis och parmesan mos.

Hur som helst så fortsatte diskussionen om vad man skulle äta efter.

Gunilla kommer att fortsätta sin dukandiet. Hon har lyckats jätte bra med den under våren och sommaren i fjol.

Och även jag åt ju efter den till stor den när jag gick ner innan operationen.

Berit och Håkan lutar åt GI metoden. Här hemma så är det ju jag som kommer att få laga och berätta för Håkan vad han ska äta. Nog för att han är förkyld men hallå om man ska koka potatis så måste man ju slå på spisen och lägga ett lock på kastrullen. Eller är det för höga krav? Just nu sitter han och jäser i soffan kollar på Morberg och äter ur en stor påse med små godis. Snällt va?

Gunilla har en blogg som heter life in pink. lifeinpink.bloggplatsen.se gå in där och kolla på allt fint hon stickar och på hur hon äter. Berit har haft en blogg tidigare men jag tror att hon kommer att ta upp den igen. Den hette xtraviktigt. xtraviktigt.bloggplatsen.se. Då kan ni hålla koll på henne. Kommer att länka dom här på min sida bara dom kommer igång.

Maten för min del går så där, blir lätt illamående efter måltiderna. Tror att jag äter för fort. jag försöker äta långsamt. Men resten av familjen går det undan för så tillslut sitter jag där ensamme. Nu är det bara en dryg vecka kvar med puré kost sen så kan jag börja med "vanlig mat" det är ju det jag ätit hela tiden fast mosat. Men nu längtar jag efter en "riktig kött bit" ni fattar.  Är nog två månader sedan jag åt nåt sånt.


I dag har jag varit på Birsta city och provat lite över delar. Jag rensade ju ur mina garderober i fredags så det ekar nu. Provade 5 olika överdelar på Kapp hal en kofta svart, en klar blå stickad tröja, en vit/röd svart rutig  skjorta. en röd och svart rutig flanell skjorta samt en turkos kort ärms blus. Det var endast flanell skjortan som var lite trång över bysten. Men annars så kunde jag ha allt och jag provade storlek 44-46.

Kan inte riktigt fatta detta.

Jag har ju storlek 52-54 i över delar (det är vad jag tror i all fall) Det är svårt att få detta att gå in i mitt huvud. Det kommer nog snart, hur som helst så handlade jag inget.


Nu vill Maja ut så som alltid var rädd om er och varandra. / Britt

Ovido - Quiz & Flashcards